Endnu en gang fik KUA leveret varer tidligt i morges – denne gang kl. 05.15.

Da vores mange klager til Universitetet altså ikke har nogen varig effekt, prøver vi nu at gå en anden vej. Vores tidligere formand Carsten har en god bekendt, som arbejder på miljøområdet, og han har anvist denne anden vej – nemlig at klage til kommunen, som har visse muligheder for at påbyde virksomheder at begrænse støj af hensyn til naboer.

Via København kommune hjemmeside og en særlig formular til formålet har jeg derfor sendt denne besked til kommunens miljø- og teknikafdeling:

I ca. et år har jeg skrevet omkring 15 gange til Københavns Universitets forvaltning og klaget over, at de får leveret varer til diverse kantiner på KUA meget tidligt om morgenen. Det støjer og er til gene for mange beboere her på Tom Kristensens Vej. Så sent som i dag fik de leveret madvarer med en stor lastvogn kl. 05.15! Med henvisning til Miljøbeskyttelseslovens § 42 og samme styrelses vejledning "Ekstern støj fra virksomheder" (vejledning nr. 5/1984) skal jeg derfor anmode kommunen om at give Universitetet et påbud om IKKE at få leveret varer før tidligst kl. 07.00. Det samme gælder for tømning af skraldecontainere. - Jeg kan sende jer kopi af diverse mails, som jeg her sendt til Universitetet, men jeg kan ikke finde ud af at vedhæfte mails til denne formular. Giv mig en kontaktperson (og en mailadresse), så skal jeg uddybe sagen, og I kan få masser af mail-kopier!