Her til formiddag sendte jeg denne besked til driftschefen på KUA:

 

Kære XX.

 

Det var med stor irritation, at jeg til morgen kl. 06.00 kunne konstatere, at HCS var ved at tømme affaldscontaineren ved jeres køkkenindgang.

Jeg troede, at du – som lovet – havde sørget for, at dette ikke finder sted tidligt om morgenen.

Vi har for nærværende affundet os med, at Hørkram og andre leverer fødevarer mv. lidt før kl. 06.00. Og som jeg tidligere har skrevet, så er det faktisk mit indtryk, at disse leverandører bestræber sig på at lave så lidt støj som muligt.

Men når HCS tømmer en stor container over i deres lastbil, så larmer det altså rigtig meget. Og jeg synes faktisk, at det er tæt på at være en uforskammethed, når en stor, offentlig virksomhed som KUA viser så lidt hensyn til sine naboer.

Jeg skal derfor på det kraftigste opfordre dig til at sørge for, at det ikke gentager sig, og at HCS for fremtiden kommer og tømmer jeres affaldscontainer tidligst kl. 08.00.

 

Venlig hilsen

Jørgen Ørbech

 

Nu har jeg fået følgende svar: 

 

Hej Jørgen

Det ligger helt uden for mine muligheder at stille løfter eller garantier om at entreprenøren rent faktisk overholder anvisninger fra os.

Når det er sagt så vil jeg naturligvis sørge for, at der igen bliver givet besked til HCS om at overholde de retningslinjer som er dem givet.

 

/XX