Bestyrelsen har for lang tid siden fastlagt datoen for årets generalforsamling til tirsdag den 9. marts kl. 19.00. Der er også for lang tid siden bestilt lokale til generalforsamlingen i Kulturhuset Islands Brygge.

Sidste år var vi så heldige, at vi fik holdt årets generalforsamling to dage før hele landet blev lukket ned på grund af Covid-19. Der er ingen garanti for, at vi på tilsvarende vis kan være lige så heldige i år, så vi faktisk kan holde generalforsamlingen på den nævnte dato.

Men i bestyrelsen arbejder vi ”som om” det vil være muligt, selv om det ikke i øjeblikket ser særlig sandsynligt ud.

Som mange andre foreninger mv. måtte gøre sidste år, kan det derfor blive nødvendigt for os at udskyde årets generalforsamling til et senere – ukendt – tidspunkt.

Med udrulningen af vaccinationsprogrammet kan vi håbe på, at det kan blive før sommerferien. Men alt er som bekendt meget usikkert for tiden.

Når det på et tidspunkt viser sig muligt at holde generalforsamlingen, vil der blive udsendt indkaldelse i henhold til bestemmelserne i ejerforeningens vedtægter.

 

Ejerforeningen har en aftale med Yousee om kabel-TV i vores ejendom. Hidtil har der været en binding, som betød, at man som minimum skulle have den mindste tv-pakke hos Yousee for at få internet over kabel-tv-nettet.

Denne binding er nu ophævet, så man fremover kan vælge at opsige TV-abonnement hos Yousee og fortsat have internet over kabel-tv-nettet, og det uanset hvilken internetudbyder man vælger.

Dette imødekommer et ønske fra beboere, som udelukkende streamer TV på internettet via kabel-tv-stikket og derfor ikke ønsker at købe en TV-pakke fra Yousee.

 

Som I nok husker fra bestyrelsens årsberetning for 2019 og fra vores budget for 2020, har vi afsat penge til at få undersøgt et vindue. Baggrunden er, at ved en undersøgelse sidste år af utætte fuger opdagede håndværkerne, at sålbænke og inddækning ved bygningens vinduer ser ud til at være lavet forkert, hvilket kan give skader. Måske endda ganske alvorlige skader.

torsdag d. 30. april i tidsrummet kl. 7-17 vil der derfor komme håndværkere for at undersøge vinduerne ved en enkelt lejlighed.

Der vil komme to lastbiler med hver en kurvelift, og de vil holde på brandvejen. De vil undersøge de vinduer og sålbænke, der hører til lejligheden 42, 1. tv. Desuden vil de kigge på hjørnevinduet ved det ”skarpe hjørne” ud mod Metroen tilhørende lejligheden 44, 2. th., hvor der er en lidt speciel konstruktion.

Skulle håndværkerne – mod forventning – ikke blive færdige på torsdag, vil de komme igen fredag.

 

Referat af generalforsamlingen den 9. marts er nu på vej ud til alle ejere – hvis I da ikke allerede har fået det. Det ligger nu også her på siden under Dokumenter.

Lad mig gentage opfordringen fra generalforsamlingen: Gå på e-boks og tilmeld vores administrator DEAS som en virksomhed, som gerne må sende jer post i e-boks. Så sparer vi på portoen 😊

 

På generalforsamlingen i går blev såvel regnskab for 2019 som budget for 2020 godkendt. Begge dokumenter kan nu ses i de respektive mapper under ”Dokumenter”.

Referatet fra generalforsamlingen kommer senere.