I begyndelsen af marts havde vi en vandskade i nr. 42. På 6. sal var der tæring i et vandrør. Det blev opdaget ved, at vandet kom ned i lejligheden på 5. sal og også på 4. sal.

Vand løber som bekendt nedad!

Heldigvis betaler foreningens forsikring for langt det meste af reparationerne efter skaden, men det har været til stort besvær for beboerne på 5. sal og til dels også på 4. sal.

Vi skal derfor sørge for, at mulige vandskader forhindres – eller opdages så hurtigt som muligt.

Til det formål er fugtalarmer et godt hjælpemiddel.

Oprindeligt har der i alle lejligheder været fugtalarmer de steder, hvor der kan ske brud på vandrør. Det er dels de steder, vand- og energimålere er placeret. Og i lejligheder med to badeværelser også i det mindste badeværelse.

Vi opfordrer derfor alle til at se efter, om I har fugtalarmer! Og om de virker!

Gør sådan her:

    1.   Find din fugtalarm / dine fugtalarmer

 

    2.   Kontroller, om batteriet (et 9 Volt batteri) virker. – Fugtalarmen vil ”bippe”, når batteriet er ved          at være tomt.

 

    3.   Indsæt nyt batteri, hvis batteriet er tomt.

 

    4.   Kontroller alarmens funktion: Placer fugtalarmen på et stykke fugtigt køkkenrulle. Alarmen vil          give lyd, hvis den fungerer.

Hvis I mangler fugtalarmer – eller de ikke virker – så henvend jer til Jørgen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., som vil indkøbe nye alarmer efter behov. Bestyrelsen har nemlig besluttet, at det er i vores fælles interesse at undgå vandskader, derfor betaler foreningen for udskiftning af defekte fugtalarmer.

Hvis nogen har brug for hjælp til at løse denne opgave, så kontakt også Jørgen. Så hjælper bestyrelsen med at løse opgaven.