Efter en del brydninger med MTH omkring manglende information om arbejdet og stilladset – og uvant støj og færdsel uden for vores vinduer - kan vi snart igen nyde udsigten og freden.
 
Nordsiden er færdig og stilladsfirmaet begynder at tage stilladset ned måske allerede i dag fredag. Gavlen mod vest afsluttes i næste uge og stilladset fjernes snarest derefter. På sydsiden udestår fortsat 2 ugers arbejde, så stilladset kommer nok først helt ned i uge 39.
 
Vi kan forvente bedre varmekomfort og måske også mindre varmeregning, da isoleringen i stort set hele huset har været meget mangelfuld.
 
Om end byggeledelsen har haft sine mangler, så har håndværkerne gjort et meget godt stykke arbejde. Vores egen uafhængige  kvalitetskontrol forestået af Rambøll, har været fuldt tilfreds.
 
Hvis I har opdaget følgeskader eller fejl som følge af renovering og stilladset, så send lige en mail (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.) - 
gerne med et billede af det. Glasskade hos 42,6.th og 44,6.tv er vi bekendt med.
 
Vi kan samtidigt oplyse, at KUA forventer en endelig overdragelse af deres byggeri senest den 1/11 (bortset fra torvet som ikke vender ud mod os). I den forbindelse har vi en forventning om, at cykel og fodgænger flow igen vil flytte tiltage til KUA, så belastningen mindskes hos os. I en midlertidig periode får vi måske behov for at lave begrænsninger for særlig cykler bagom og igennem bygningen.
 
Hilsen Bestyrelsen


tkv (2).JPG